Βούρτσα αφαίρεσης νεκρού τριχώματος για το σκυλάκι σας. Διαλέξτε την σωστή βούρτσα βάση του μεγέθους της τρίχας, (μακρύτριχο, κοντότριχο) Η πρωτοποριακά σχεδιασμένη αυτή βούρτσα απομακρύνει το νεκρό τρίχωμα όχι μόνο από την επιφάνεια αλλά και από το υπόστρωμα του δέρματος και αυτό είναι που τη διαφοροποιεί από το απλό βούρτσισμα ή χτένισμα. Διαθέτει δόντια από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν κόβουν την τρίχα ούτε βλάπτουν το δέρμα του μικρού μας φίλου.
 Έχουν σχήμα καμπυλωτό ώστε να ακολουθούν το σχήμα του σώματος του σκυλάκου σας, για µεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Η βούρτσα έχει επίσης φινίρισµα αριστερά και δεξιά από τη σειρά των δοντιών, για να γλιστράει πάνω στο δέρµα και να µην µπλοκάρει από συσσωρευμένες τρίχες. Έχει εργονομική αντιολισθητική λαβή για µέγιστο έλεγχο και άνεση ενώ το κουµπί FURejector απελευθερώνει τις τρίχες µε ευκολία, καθιστώντας την αφαίρεση τριχώµατος ευκολότερη από ποτέ!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Βούρτσα αφαίρεσης νεκρού τριχώματος Με καμπυλωτά δόντια από ανοξείδωτο ατσάλι που απομακρύνουν το νεκρό τρίχωμα χωρίς να κόβουν την τρίχα Με φινίρισμα δεξιά και αριστερά από τη σειρά των δοντιών για να γλιστράει πάνω στο δέρμα του σκυλάκου σας Με εργονομική αντιολισθητική λαβή για μέγιστο έλεγχο και άνεση Με κουμπί που απελευθερώνει τις τρίχες με ευκολία Με σχεδιασμό Edge Guard που προστατεύει τα δόντια κατά την αποθήκευση
MO0000000707

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Σκύλου
Μεσαία φυλή

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: