Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 6,00 € - 15,00 €

Μάρκα

Μάρκα

Χρώμα

Χρώμα

Ενεργά φίλτρα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΚΥΛΟΥ & ΓΑΤΑΣ TAPMYPET ΚΟΚΚ/ΜΠΛΕ/ΡΟΖ/ΜΠΕΖ

Κανονική τιμή 14,90 € Τιμή 7,45 €
Availability: 3 In Stock

Η πιο προηγμένη ψηφιακή ταυτότητα για κατοικίδια, με εξαιρετικά εύκολο τρόπο χρήσης, ώστε ο μικρός σας φίλος να γυρίσει άμεσα κοντά σας.

Χρειάζεται μερικά απλά βήματα και είναι έτοιμη για να την φορέσετε στο περιλαίμιο ή το σαμαράκι του ζώου, προσφέροντας άμεσα ψηφιακό προφίλ και κοινοποίηση τοποθεσίας.

  1. Σκανάρετε το QR Code με την κάμερα του κινητού σας ή με ενεργοποιημένη τη λειτουργία NFC αγγίξτε την ταυτότητα με το τηλέφωνό σας
  2. Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δημιουργήσετε λογαριασμό
  3. Συμπληρώστε τα στοχεία του σκύλου ή της γάτας σας
  4. Η ταυτότητα είναι ενεργοποιημένη και έτοιμη για χρήση

Το προφίλ του κατοικίδιου που θα δημιουργήσετε έχει τη δυνατότητα για αποθήκευση πολλών πληροφοριών κι έτσι μπορείτε να είστε ακριβής στην περιγραφή του, καθώς και να έχετε πάντα μαζί σας πλήρη στοιχεία που το αφορούν. Μπορείτε να αποθηκεύσετε: πολλούς αριθμούς τηλεφώνου, πολλές διευθύνσεις email, φωτογραφίες ή βίντεο, ιατρικά έγγραφα, ιστορικό εμβολιασμού και κατάσταση υγείας, πιθανές αλλεργίες, πληροφορίες για το χαρακτήρα, πληροφορίες του ιδιοκτήτη και πολλές ακόμα.

Η ταυτότητα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό και αδιάβροχο πλαστικό μεγάλης αντοχής και ελαφρύ για να μην ενοχλεί όταν είναι φορεμένη.

Δεν χρειάζεται μπαταρία, ούτε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή