Σto Geniuspet.gr έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, με τραπεζική κατάθεση, ή με αντικαταβολή. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit).

Πληρωμή στο κατάστημα Geniuspet.gr
Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της είτε με μετρητά είτε με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Θα χαρουμε να σας γνωρισουμε  από κοντά!

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Visa Electron. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας η αγορά των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς.

Τραπεζική Κατάθεση
Σε περίπτωση που προτιμάτε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση συνεργαζόμαστε με τις Τράπεζες Πειραιώς και Alphabank. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να αναγράψετε στην αιτιολογία το όνομά σας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό σας στο email info@geniuspet.gr .Έτσι θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε πιο γρήγορα την παραγγελια σας!

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ & Αριθμός Λογαριασμού

Πειραιώς (Winbank)

GR46 0172 0850 0050 8510 0994 368

Alphabank

GR39 0140 5800 5800 0200 2003 852

Δικαιούχος: ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ