Boxby Sensitive Protein Hypoallergenic Λιχουδιες Με Σολωμο 100G ληξη 30/12/24
BOXBY Hypoallergenic Cold Pressed Salmon
Κωδικός: MO0000004993
– Διαχείριση βάρους για βοήθεια στην διαχείριση διαταραχών κινητικότητας
– Υποστήριξη αρθρώσεων / προ και μετεγχειρητική υποστήριξη
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη ρέγγας (26%), μπιζέλια, γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, φρέσκια ρέγγα (14%), υδρολυμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου (4), κολλαγόνο (4%), πρωτεΐνη κριλ (4%), μελάσα, λιγνοκυτταρίνη, αποξηραμένα φύκια (2%, Schizochytrium limacinum), αποξηραμένο δεντρολίβανο (1%), αλεύρι μπιζελιού, γλυκοζαμίνη (3.000 mg/kg), θειική χονδροϊτίνη (2.500 mg/kg), μεθυλσουλφονυλομεθάνιο (200 mg/kg), αποξηραμένη Boswellia serrata (200 mg/kg). Ιδιαίτερα εύπεπτες πηγές συστατικών: σολομός, ρύζι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ: ακατέργαστη πρωτεΐνη 26, ακατέργαστο λίπος 6%, υγρασία 17%, ακατέργαστη τέφρα 6%, ακατέργαστες ίνες 2%, ασβέστιο 1%, φώσφορος 0,8%, νάτριο 0,6%, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 1,4%, Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 0,5%, DHA (22:6 η-3) 0,25%, ΕΡΑ (20:5 η-3) 0,1%.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΝΑ KG: βιταμίνη C (3a312) 35 mg, βιταμίνη Ε (3a700) 20 mg. Με εγκεκριμένα από την ΕΕ συντηρητικά: κιτρικό οξύ (1a330), DL-μηλικό οξύ (1a296).).
ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΤΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: 3.144 kcal/kg.
BOXBY Hypoallergenic Cold Pressed Salmon
– Ανεπιθύμητες τροφικές αντιδράσεις / Τροφική ευαισθησία μη συνδεόμενη με πρωτεΐνες ψαριού, πρωτεΐνη μπιζελιού, κολλαγόνο
– Υποστήριξη δέρματος – δερμάτωση, αλλεργία από ψύλλους, ατοπική δερματίτιδα
– Υποστήριξη δέρματος – δερματικές βλάβες, υποστήριξη επούλωσης πληγών, υποστήριξη σε τριχόπτωση, κακή ποιότητα τριχώματος
BOXBY Hypoallergenic Cold Pressed Salmon
BOXBY Hypoallergenic Cold Pressed Salmon